Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αθλοπαιδιές στο Κορακόνερο!


Ο σχολικός περίπατος του Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορακόνερο, όπου οι μαθητές και οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, με παιχνίδια στίβου στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων. Τις δραστηριότητες είχαν οργανώσει οι γυμναστές  του Σχολείου μας, κ.κ Γ. Μιχαλάκης, Κ. Κοζάς και Αγ. Βαρσαμίδου, τους οποίους ευχαριστούμε για την όμορφη μέρα που μας χάρισαν. Να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν με συλλογικό πνεύμα και χαρά,  την ομάδα του Γ2, που κατέλαβε την πρώτη θέση, ε... και την ομάδα των καθηγητών, η οποία, παρόλο που είναι πρωταθλήτρια σε κιλά και χρόνια, κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια στην όγδοη θέση.
Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, πατήστε εδώ.

9 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους, μαθητές αλλά και καθηγητές!Ευχαριστούμε και το γραφείο Φυσικής Αγωγής για τη στήριξή του. Ευχαριστούμε και τη Μάντα Φατσέα, σχολική σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για την παρουσία και τη στήριξή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περάσαμε πολύ ώραια εμείς η ΟΜΑΔΑ της Β2 ταξης και θα θελαμε να το ξανακανουμε.Επισης θα ανυπωμονουμε να δουμε τους δασκαλους για αλλη μια φορα να τρωνε αυτες τις ξεκαρδιστηκες τουμπες στο σκαμα!!!
    Β2-Γιωργος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χτεσινη μερα ηταν τελεια!! ΦΥΣΙΚΑ να το ξανα κανουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περάσαμε πολύ ώραια εμείς η ΟΜΑΔΑ της Β1 τάξης. β1 βαγγέλης Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο 7ο...! Κάθε χρόνο και καλύτερο...! Θα έδινα τα πάντα για να είχα μία στιγμή από αυτές που είχα την περσινή χρονιά...! Όλοι παρακαλούσαμε να φύγουμε από το επίπεδο του γυμνασίου και να πάμε επιτέλους λύκειο... Έλα, όμως τώρα που πολύ από εμάς θέλουμε να επιστρέψουμε στα περσινά μας θρανία, ειδικά τώρα που το 7ο ως σχολείο έχει ανέβει σε πολλά θέματα... Λίγα σχολεία το κάνουν αυτό. Γι' αυτό παιδιά του γυμνασίου και ιδιαίτερα της τρίτης γυμνασίου, χαρείτε τα τώρα γιατί στο λύκειο τόσο ωραία πράγματα σπάνια τα συναντάς. Τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές και στην κ. Διευθύντρια για αυτήν την εξαιρετική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν μια ωραία εμπειρία, καθηγητές και μαθητές διασκεδάσαμε πολύ, θα μου άρεσε να ξαναπάμε πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Δεν πειράζει που η ομάδα μου έχασε έτσι και αλλιώς από τα λάθη μας μαθαίνουμε!!

    Ραφαέλα Β1:)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία,διασκεδάσαμε και γελάσαμε πολύ καθηγητές και μαθητές. Σίγουρα θα το ξανά έκανα και πιστεύω ότι ήταν από τους πιο ωραίους περιπάτους που έχουμε κάνει! Η ομάδα μου μπορεί να μην κέρδισε αλλά σίγουρα το διασκεδάσαμε πολύ:)! Επίσης ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στους γυμναστές του σχολείου που το οργάνωσαν!!!

    Βούλα Β1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβω σας παιδιά! Ηταν μία ηπέροχη εμπειρία. Μαριλένα.Π. Β'1

      Διαγραφή
  8. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

    ΑΝΤΩΝΗΣ Β1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή