Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Οι εννέα Καίσαρες του Β. Παπαθεοδώρου , σε ψηφιακή μορφή

Ένας καινούριος, οικονομικότερος και ευκολότερος τρόπος να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας βιβλία είναι οι ψηφιακές εκδόσεις, που και στην Ελλάδα πια αρκετοί εκδοτικοί οίκοι μας προσφέρουν. Αν και οι περισσότεροι αναγνώστες προτιμούν ακόμα τις έντυπες εκδόσεις, όταν πρόκειται για δωρεάν ψηφιακά βιβλία, οι ενδοιασμοί μας μάλλον εξανεμίζονται...
Στις εκδόσεις Καστανιώτη μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ένα παλιότερο βιβλίο του Β. Παπαθεοδώρου, το Οι εννέα Καίσαρες. Δεν έχετε παρά να πάτε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων, εδώ, να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το βιβλίο στον υπολογιστή σας. Επειδή η μορφή του αρχείου είναι epub, για να μπορέσετε να το διαβάσετε θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα  free e-book Reader, όπως π.χ. το FBReader. Θα βρειτε το αρχείο εγκατάστασης στη διεύθυνση : http://www.fbreader.org/downloads.php  (από το Old versions --> For Windows XP/Vista/7 computer)
Καλή επιτυχία και καλή ανάγνωση!

1 σχόλιο:

  1. Παλιότερα έψαχνα να βρω κάτι παρόμοιο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Μπορεί οι έντυπες εκδόσεις, να είναι εδώ και τόσα χρόνια αναντικατάστατες, αλλά και αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος, να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ήδη έχω ξεκινήσει να το διαβάζω και δεν μπορώ να ξεκολλήσω! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή